Dispariţia misterioasă a unui tânăr, care urma să plece în Italia cu 1.500 de euro. Familia îl caută de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a dispărut fără urmă de o săptămână. Se pregătea să plece în Italia, având asupra lui bagajele şi 1.500 de euro. Ultima dată când a vorbit ca tatăl său i-a spus că a sosit în Deva şi că urmează să urce în autocar. Însă nu s-a mai urcat.

Florin Bulbucan (34 de ani) a fost dat în urmărire naţională după ce de luni, 29 ianuarie, nu a mai dat niciun semn de viaţă familiei sale. Tatăl său, în vârstă de 76 de ani, a anunţat disparţia lui tânărului după ce nu a mai reuşit să ia legătura cu el. Poliţiştii hunedoreni au stabilit până acum că bărbatul a ajuns din Petroşani în Deva, dar nu s-a mai urcat în autocarul care trebuia să îl transporte în Italia.

„În data de 31 ianuarie la Poliţia Petroşani s-a prezentat un bărbat care a rcelamat faptul că în data de 29 ianuarie 2018, fiul său Bulbucan Ştefan Florin, a plecat cu un microbuz Atlassib din autogara Petroşani spre Deva, cu intenţia de a pleca din Deva în Italia, tot cu un autocar aparţinând firmei Atalssib, însă nu a mai urcat în autocarul de Italia. Poliţia a demarat verificări şi s-a stabilit că în jurul orei 9.00 acesta a plecat spre Deva, în jurul orei 12.30 urmând să plece spre Italia. A ajuns în Deva, însă de aici nu a mai urcat în autocarul care urma să plece spre Imola – Italia. Ultima dată când tatăl a luat legătura cu fiul său a fost în aceeaşi zi, (n.r. 29 ianuarie) în jurul orei 12.00, acesta spunându-i tatălui său că se află în autogara Deva şi aşteaptă autocarul spre Italia. Din acel moment familia nu a mai reuşit să îl contacteze şi, prin urmare, s-au adresat poliţiştilor solicitând identificarea persoanei”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt aş Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

În momentul dispariţiei, Florin Bulbucan avea asupra lui bagajele şi circa 1500 de euro.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Gestul fatal al unui tânăr de 19 ani, care a dus la moartea a trei oameni. Cum s-a produs accidentul mortal de pe DN 7

Ancheta efectuată de poliţişti după accidentul rutier petrecut sâmbătă, la ieşirea din Orăştie, a scos la iveală un detaliu şocant.

Peste 230 de accidente rutiere grave în 2017. Bilanţul sumbru al tragediilor de pe şoselele judeţului

Peste 30 de oameni au murit pe şoselele din judeţul Hunedoara, în accidetele rutiere petrecute în 2017, arată un raport al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

FOTO Cum se repară o şosea europeană în Banat, la zero grade. Drumarii au folosit butelia pentru a dezgheţa asfaltul

Drumarii au început astuparea nenumăratelor gropi de pe Drumul Naţional 68 A, unul dintre cele mai circulate din vestul ţării. Au găsit o soluţie pentru a încălzi plombele de asfalt.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite