COVID la Consiliul Judeţean Hunedoara. Accesul persoanelor străine în clădire a fost restricţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul Judeţean Hunedoara.
Consiliul Judeţean Hunedoara.

Un angajat al Consiliului Judeţean Hunedoara a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Accesul persoanelor străine în instituţie a fost suspendat.

În cursul serii de joi, 30 iulie 2020, un angajat al Consiliului Judeţean Hunedoara a fost testat pozitiv COVID-19, după ce a prezentat simptome specifice, au informat reprezentanţii instituţiei.

„Conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara a dispus de îndată sesizarea Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, întocmirea listei cu persoanele cu care angajatul a intrat în contact direct şi izolarea acestora la domiciliu până la finalizarea anchetei epidemiologice”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.
Consiliul Judeţean Hunedoara a achiziţionat în regim de urgenţă servicii de dezinfecţie în imobilul în care se desfăşoară activitatea, în toate spaţiile de lucru, inclusiv cele folosite de Instituţia Prefectului – Judeţul Hunedoara.

„Procedura va demara în cursul zilei de vineri, 31 iulie 2020. De asemenea, a fost suspendat accesul persoanelor străine în incinta Consiliului Judeţean Hunedoara”, au precizat reprezentanţii CJ Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Un şef din Consiliul Judeţean Hunedoara şi-a găsit biroul devastat. „Dacă eram acolo, nu scăpam”

VIDEO Un tânăr şi fiul său de patru ani au coronavirus. Se află în spital, dar susţine că nu apar în statisticile oficiale

Tânăra care „a întins“ coronavirusul în judeţul Hunedoara, reinternată în spital la o zi după externare. Ar trebui tratată acum la Neurologie, secţie pe care a închis-o

Inconştienţa tinerei cu coronavirus care s-a plimbat prin spitale a îmbolnăvit cel puţin şase oameni

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite