Copilă de 11 ani ameninţată cu toporul, sechestrată şi violată de un vecin. Autorul abuzurilor va face închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a fost sechestrată de vecin şi agresată sexual. FOTO: ARHIVĂ.
Minora a fost sechestrată de vecin şi agresată sexual. FOTO: ARHIVĂ.

Daniel Rus, hunedoreanul care a sechestrat şi a violat o minoră de 11 ani, pe care a ademenit-o în locuinţa lui, a fost condamnat la închisoare de Judecătoria Hunedoara. Instanţa a confiscat de la acesta un topor şi două cuţite, folosite la comiterea infracţiunilor.

Judecătoria Hunedoara a pronunţat sentinţa în dosarul penal în care Daniel Rus (48 de ani) a fost trimis în judecată pentru sechestrarea şi abuzarea sexuală a unei eleve în vârstă de 11 ani.

Şapte ani şi şase luni de închisoare

Instanţa l-a condamnat pe Daniel Rus la patru ani şi şase luni de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi la şase ani de închisoare pentru viol. „Instanţa aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de şase ani de închisoare pe care o sporeşte la şapte ani şi şase luni închisoare. Se menţine menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpat. Instanţa dispune confiscarea specială a unui topor şi a două cuţite folosite de inculpat la comiterea infracţiunilor. De asemenea, obligă inculpatul să-i plătească părţii civile suma de 40.000 de lei daune morale şi menţine sechestrul asupra apartamentului său”, a informat Judecătoria Hunedoara. Sentinţa nu a rămas definitivă şi poate fi contestată.

Daniel Rus a fost arestat preventiv la mijlocul lunii august. A ademenit o copilă de 11 ani în apartamentul său din Hunedoara şi a agresat-o sexual, ţinând-o apoi închisă în locuinţă pentru mai multe ore. Mama fetei a sunat la Poliţie, după ce a observat că fiica ei nu a mai revenit acasă, iar vecinii nu ştiu nimic de aceasta. Fata a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. A doua zi dimineaţa, mama victimei s-a prezentat la sediul Poliţiei şi au reclamat infracţiunile comise de vecinul lor.

„Femeia a reclamat că fiica sa a fost acostată în faţa blocului de un bărbat şi dusă în locuinţa acestuia, unde, lipsind-o de libertate, a încercat să o violeze. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Hunedoara, suspect de comiterea faptelor, care a fost reţinut de poliţişti în cursul nopţii de 16/17 august 2014 pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol”, informau reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Bărbatul care a sechestrat şi a abuzat o minoră de 11 ani a fost trimis în judecată

Daniel Rus, hunedoreanul de 48 de ani, care a sechestrat timp de o noapte o elevă de 11 ani, pe care a ademenit-o în locuinţa lui şi a încercat să o violeze, a fost trimis în faţa instanţei Judecătoriei Hunedoara.

Minoră răpită din parc şi agresată sexual la marginea cimitirului din Lupeni

O tânără de 17 ani a fost răpită de un hunedorean, în timp ce se afla în Parcul Tineretului din Lupeni. Bărbatul a sechestrat-o şi a adus-o pe un deal din localitate, unde a încercat să o violeze.

Hunedorean condamnat pentru că a abuzat sexual o minoră de 5 ani

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul în care hunedoreanul Tiberiu Cara (59 de ani) a fost trimis în judecată pentru abuzarea sexuală a unei minore de 5 ani.

VIDEO Scenă absurdă: cum au fost primiţi în Deva tinerii reţinuţi pentru violarea unei minore de 13 ani

Cei doi adolescenţi acuzaţi de violarea unei copile de 13 ani, pe care ar fi îmbătat-o la o petrecere, au fost reţinuţi de procurori, iar instanţa a decis arestarea lor preventivă. La ieşirea din sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, un devean i-a apostrofat pe cei doi, într-un mod ieşit din comun.

O copilă de 13 ani a fost violată de doi tineri, care au îmbătat-o la o petrecere

O minoră în vârstă de 13 ani a fost abuzată sexual de doi tineri. Incidentul s-a petrecut într-un apartament din Petroşani. Victima a fost îmbătată de cei doi, în timpul unei petreceri, iar agresorii au profitat de starea în care se afla şi au abuzat-o.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite