Conflict prelungit în Consiliul Local. Primarul Florin Oancea a cerut din nou schimbarea din funcţie a viceprimarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Oancea a propus din nou schimbarea din funcţie a viceprimarului Florin Mareş. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Florin Oancea a propus din nou schimbarea din funcţie a viceprimarului Florin Mareş. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Conflictul dintre primarul Devei, Florin Oancea, şi viceprimarul Răzvan Mareş s-a prelungit. Pentru a doua oară în acest an, primarul a propus, printr-un proiect de hotărâre, schimbarea din funcţie a viceprimarului municipiului.

UPDATE: Proiectul privind înlocuirea viceprimarului Răzvan Mareş nu a trecut de votul consilierilor locali.

Consiliul Local Deva se întruneşte vineri pentru a decide soarta viceprimarului Răzvan Mareş (PSRO), faţă de care primarul Florin Oancea (PNL) a iniţiat un proiect de Hotărâre de Consiliu Local de schimbare din funcţie. În urmă cu o lună, Florin Oancea a iniţiat un proiect similar, respins însă de consilieri.

I-a retras, însă, atribuţiile pe motiv că nu are încredere în el. Florin Oancea a fost ales primar al Devei în 5 noiembrie 2017, în urma alegerilor locale organizate după trimiterea în închisoare a fostului edil, Mircia Muntean. Mareş deţine funcţia de viceprimar din 2016.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Fraude de 100.000 de euro la Spaţii Verzi. Zeci de angajaţi erau plătiţi să stea degeaba, iar munca le-o făceau privaţii

Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva a produs un prejudiciu bugetului local de peste 107.000 de euro în 2017, în urma mai multor contracte încheiate cu firme private pentru servicii pe care le putea presta cu proprii angajaţi şi la preţuri chiar şi de opt ori mai mici.

VIDEO Concedieri masive la primărie. Zeci de poliţişti locali sunt vizaţi: „Unii primesc lunar până la 7.000 de lei în mână şi nu îşi fac treaba”

Primarul Devei a anunţat concedieri masive în primărie. Cel mai afectat serviciu din cadrul instituţiei va fi Poliţia Locală. Florin Oancea susţine că atât el, cât şi localnicii sunt nemulţumiţi de activitatea poliţiştilor locali, deşi unii dintre aceştia obţin venituri de până la 7.000 de lei.

Noul primar al Devei, celebru după un scandal bizar. Florin Oancea şi-a pus şoferul să susţină un examen în locul lui

Florin Oancea este noul primar al Devei, în urma alegerilor locale parţiale desfăşurate duminică. Un scandal din anul 2006, în vremea în care era viceprimar, l-a urmărit ani în şir. Atunci şi-a trimis şoferul să susţină un examen la facultate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite