Circulația autovehiculelor cu masa mai mare de 7, 5 tone, restricționată pe trei drumuri naționale din județul Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restricțiile vizează mașinile de mare tonaj
Restricțiile vizează mașinile de mare tonaj

Avertizările emise de Administraţia Naţională de Meteorologie au impus restricții pe trei drumuri naționale din județul Hunedoara. Este vorba de DN 68 – Haţeg – limita cu judeţul Caraş-Severin, DN 66 – Simeria – limita cu judeţul Gorj, DN 7 – Deva – limita cu judeţul Alba.

Restricțiile au intrat în vigoare de ieri după amiază. Excepţie fac autovehiculele care nu au ca destinaţie judeţele din sudul țării afectate de codul portocaliu. Restricţionarea acestor drumuri are drept scop asigurarea siguranţei participanţilor la trafic astfel, utilajele de deszăpezire vor putea interveni pentru redeschiderea drumurilor de îndată ce condiţiile meteorologice o vor permite. „Pe această cale, facem un apel participanţilor la trafic afectaţi de această restricţie să înţeleagă necesitatea acestei decizii şi să respecte indicaţiile agenţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara”, a precizat preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă - prefectul judeţului Hunedoara Ştefan Dezmeri.
CNADNR împreună cu patronatele vor asigura rutele prioritare ale fluxurilor de mărfuri astfel încât aprovizionarea să nu fie întreruptă în nici unul din judeţele afectate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite