Cinci maşini au fost implicate într-un accident rutier grav pe DN 7: şapte oameni au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident grav. FOTO: Daniel Guţă. ARHIVĂ.
Accident grav. FOTO: Daniel Guţă. ARHIVĂ.

Un accident grav s-a petrecut joi, după-amiază, pe Drumul Naţional 7, la intrarea în oraşul Simeria dinspre Deva. Cinci maşini au fost implicate în coliziune, iar accidentul s-a soldat cu şapte victime, toate rănite.

Accidentul rutier a avut loc în apropiere de SImeria, pe DN 7, în zona în care în urmă cu mai puţin de două luni omul de afaceri Nicolae Brânduş a murit, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de beton.

Şapte maşini au fost implicate în coliziune, potrivit informaţiilor oferite de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. În urma coliziunii în lanţ, au rezultat şapte răniţi, cinci bărbaţi şi două femei, iar una dintre victime a ajuns în stare gravă.

"În accidentul rutier au fost implicate cinci autoturisme.. Conducătorul unui taximetru, care circula dinspre Simeria spre Deva, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, fără se asigure corspunzator, a acroşat un autoturism de teren, după care a ricoşat în alte autoturisme. Trei persoane dintre cele şapte victime transportate la spital erau pasageri în taximetru. Traficul este blocat, poliţiştii îl deviază pe autostradă, prin nodurile rutiere de la Şoimuş şi Simeria Veche", a informat Laura Bradu, purtătoare de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În cele cinci autoturisme implicate în carambol se aflau 7 victime, dintre care 3 erau încarcerate. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare ale celor trei persoane captive într-un autoturism s-au desfăşurat atât acţiunile de triere a răniţilor şi de acordare a îngrijirilor medicale de urgenţă cât şi procedurile de securizare a zonei din punct de vedere al prevenirii izbucnirii unui incendiu ca urmare a scurgerii combustibilului din rezervoarele autoturismelor. Pentru extragerea celor 3 victime, dintre care una grav rănită, care prezentau multiple traumatisme în urma accidentului rutier, echipajul de descarcerare a decupat şi îndepărtat elementele componente ale autovehiculului - ISU Hunedoara

În ajutorul pasagerilor implicaţi în accident au intervenit două echipaje SMURD, trei echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, iar pentru scoaterea răniţilor din autorismele avariate, la faţa locului au fost aduse două maşini de Descarcerare.


Vă recomandăm şi:

Mărturia monstrului care a ucis o elevă şi i-a tranşat cadavrul: Aurel Enea s-a lepădat de Dumnezeu în puşcărie şi a scris o carte despre evoluţia omului

Aurel Enea, unul dintre cei mai sadici criminali ai Hunedoarei, a scris o carte în puşcărie, în speranţa că va fi pus în libertate mai devreme. Volumul se numeşte „Evoluţie vs. Creaţie: 33 de argumente în favoarea teoriei ştiinţifice a apariţiei vieţii prin evoluţie” şi cuprinde o serie de observaţii pe care condamnatul le face asupra lumii, unele cu totul şocante.

Accident mortal între Deva şi Simeria: şoferul unei maşini de lux a murit, în autoturismul spulberat într-un stâlp

Accident mortal pe Drumul Naţional 7, între Deva şi Simeria: un bărbat din Orăştie a murit în urma impactului dinter autoturismul pe care îl cnducea şi un stâlp din beton.

Accident rutier grav în Hunedoara: patru oameni au fost răniţi pe Dealul Chizid

O tânără de 19 ani a provocat un accident grav la ieşirea din municipiul Hunedoara spre Călan, în zona Dealului Chizid. Patru oameni au fost răniţi.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite