Ce s-a întâmplat, de fapt, în casa groazei, unde o femeie a fost găsită moartă într-o baltă de sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta în cazul femeii găsită moartă, într-o baltă de sânge, arată ce s-a întâmplat, de fapt, în „casa groazei” din Simeria.

Ancheta în cazul femeii de 45 de ani, din Simeria, găsită moartă în locuinţa ei, într-o baltă de sânge, a luat o întorsătură neaşteptată, în urma rezultatelor necropsiei.

Concubinul femeii, în vârstă de 67 de ani, a fost reţinut, însă nu pentru omor, ci pentru violenţă în familie. Dosarul penal pentru omor a fost declinat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara către Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, după ce a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, în violenţă în familie.

Legiştii au concluzionat că nu urmele loviturilor primite de victimă de la concubinul acesteia i-au cauzat moartea, ci afecţiunea cronică de care suferea, ciroză hepatică. Acest lucru nu l-a împiedicat pe bărbat să o agreseze pe bolnavă, lovind-o cu sălbăticie, cu un corp contondent, potrivit informaţiilor adevarul.ro.

Marţi dimineaţă, un vecin l-a observat pe suspect ieşind din casă, având hainele pline de sânge, şi a sunat la 112. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au găsit în locuinţa de pe strada Biscaria cadavrul femeii, dezbrăcată, cu urme bătăii pe tot corpul. L-au adus la audieri pe concubinul femeii, însă acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu a putut oferi detalii despre agresiunile petrecute în casă.

„Poliţiştii nu au mai fost sesizaţi anterior cu privire la posibile fapte de violenţa între cei doi foşti concubini”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Descoperire macabră într-un cartier din Petroşani. O femeie a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat. Soţul ei s-a spânzurat

Cruzime fără margini a unor copii: câine aruncat de pe un bloc turn. Părinţii au primit o amendă ridicolă

Un şofer de 19 ani a făcut ravagii pe un bulevard din Deva, cu bolidul scăpat de sub control. A fugit apoi

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite