Cât va costa deszăpezirea străzilor şi trotuarelor din Deva. Primăria a scos la licitaţie lucrările

0
0
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

Primăria Deva a scos la licitaţie publică serviciile de deszăpezire a străzilor, aleilor şi trotuarelor din municipiu.

Primăria Deva a scos la licitaţie publică activităţile de curăţare pe timp de iarnă a arterelor rutiere şi trotuarelor din municipiu. Contractul, care se va derula pe o durată de patru ani, are o valoare estimată de 6,12 milioane de lei.

„Delegarea gestiunii prin concesiune a activităţii de curăţare şi transportul zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau îngheţ în municipiul Deva, conform caietului de sarcini constă în activităţi ce se execută ziua sau noaptea, în funcţie de necesitate şi are ca scop menţinerea în stare practicabilă a arterelor de circulaţie.

Contractul cuprinde următorul ciclu de operaţii: a) curăţat manual zăpadă şi gheaţă; b) curăţat mecanic zăpadă cu utilaj cu lamă, cu plug tractat; c) încărcat manual şi transportat zăpadă şi gheaţă; d) încărcat mecanic şi transportat zăpadă şi gheaţă; e) împrăştiat mecanic materiale antiderapante; f) împrăştiat manual materiale antiderapante; g) combaterea poleiului şi gheţii prin stropire cu clorură de calciu; h) curăţarea gurilor de scurgere; i) depozitat material antiderapant”, se arată în caietul de sarcini al investiţiei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Fabrica de pâine din Hunedoara anilor ´50, salvată de la demolare. Un mall uriaş urma să îi ia locul

Poliţia Locală Deva, lovită crunt. Dispar două treimi din posturile în instituţie, în urma reorganizării

VIDEO Cea mai înaltă clădire din Deva, monumentul neputinţei. Povestea noului palat administrativ 

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite