Cât au costat reparaţiile toaletei publice din centrul Devei. A dispărut fostul focar de infecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toaleta publică din Deva. Foto: Primăria Deva.
Toaleta publică din Deva. Foto: Primăria Deva.

Reparaţiile toaletei publice din faţa centrului comercial Ulpia, din municipiul Deva, au fost finalizate, iar acesta va fi redeschisă.

Peste 186.000 de lei au costat lucrările de reparaţii a toaletei publice din faţa centrului comercial Ulpia, din Deva, cheltuielile fiind suportate din fondurile administraţiei locale. Primăria anunţă redeschiderea ei.

„A fost refăcut acoperişul, scările, balustradele şi s-au tencuit pereţii. Au fost înlocuite instalaţiile electrice şi partea de canalizare. S-a montat gresie, faianţă şi au fost zugrăviţi pereţii. Spaţiul a fost dotat cu mobilier şi au fost montate obiecte sanitare, corpuri de iluminat, uscătoare de mâini, dispensere cu săpun lichid, baterii de chiuvetă cu senzori, oglinzi. Toaleta publică pentru femei are amenajate 5 spaţii iar cea pentru bărbaţi are 3 spaţii. Toaleta a fost igienizată şi în cel mult o săptămână va fi redeschisă publicului”, a informat primăria.

În ultimii ani, toaleta devenise un adevărat focar de infecţie, fiind abandonată, chiar dacă unii dintre localnici continuau să îşi facă nevoile pe treptele şi în faţa uşilor ei.


Mai puteţi citi şi:

Experienţa unei tinere mame la Spitalul Orăştie: „copiii mici târâţi şi bruscaţi de asistente”

FOTO Uzina Călan în imagini de colecţie. Anii de glorie ai complexului metalurgic dispărut

Sala de sport a celui mai mare liceu din Hunedoara, închisă de peste un deceniu. Cât costă renovarea ei

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite