Campioane trimise să facă performanţă în parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că nu au bază sportivă la îndemână, echipa de atletism a CNS-CSS „Cetate” se antrenează în aer liber, la -1 grad Celsius. Conducerea Inspectoratului Şcolar Hunedoara spune că are soluţie pentru atlete, dar nu mai devreme de luna aprilie.

Parcul de la Poalele Cetăţii este de câtva timp  unica „bază sportivă” la care mai au acces campioanele de atletism de la CNS-CSS Cetate Deva. În lipsa unei piste de alergare special amenajată sau a unei săli de sport potrivite, fetele şi-au derulat în această dimineaţă antrenamentul printre lunecuşurile de pe aleile parcului municipal din Deva. „Unicul stadion din oraş nu mai asigură condiţii optime de antrenament, pista fiind mocirlită pe vreme umedă. Ne-am mai antrenat pe coridorul şcolii, dar acum e imposibil pentru că deranjăm cursurile”, a spus antrenorul Nicolae Alexe. El precizează că în condiţiile date, atletele nu se pot antrena la normele impuse pentru performanţă.

Alexandru Lăutaru, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Hunedoara, a declarat că instituţia a făcut demersuri pentru găsirea unui spaţiu de antrenament adecvat. „Este vorba de baza sportivă a ICSH de la Hunedoara. Într-o lună de zile obţinem un răspuns dacă vom putea intra în administrarea ei”, a spus Lăutaru.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite