Cadouri cu mulţi cai putere de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motocicliştii vor să aducă zâmbetul pe buzele copiilor
Motocicliştii vor să aducă zâmbetul pe buzele copiilor

Elevii de la Şcoala Generală din localitatea Ghelari vor primi, astăzi, vizita unor Moş Crăciuni mai puţini obişnuiţi. Membrii Clubului „Haita” din  Deva le vor trece pragul pentru a le oferi cadouri cu ocazia sărbătorile de iarnă.

Membrii Clubului „Haita” din  Deva le vor trece pragul pentru a le oferi cadouri cu ocazia sărbătorile de iarnă. „Vrem să facem o bucurie şi să mulţumim astfel celor din zonă pentru sprijinul acordat în organizarea competiţiilor de enduro care se desfăşoară peste an  în Ţinutul Pădurenilor”, a declarat Paul Grecu, membru al clubului şi iniţiatorul acţiunii.

Motocicliştii vor dărui pachete şi copiilor cu dizabilităţi de la unul dintre centrele din municipiul Hunedoara. În total, au făcut fundiţe pentru 125 de cadouri şi au alocat un buget special pentru această caravană umanitară, pe care doresc să o transforme în tradiţie.

„Deşi poate alţii se aşteaptă să mergem şi să împărţim cadourile cu ajutorul motocicletelor, de data aceasta vom renunţa la cele două roţi. Pentru a-i întâmpina pe copii ne vom deplasa cu nişte jepp-uri”, a adăugat Paul Grecu.

Adrenalină pe două roţi

Clubul moto „Haita” din Deva are aproximativ 30 de membri şi an de an organizează două evenimente sportive pentru iubitorii de enduro. Primul concurs, “Enduro Panorama”, are loc primăvara şi reuneşte la start, sub semnul prieteniei, sute de motociclişti din Europa pe un traseu accidentat din Ţinutul Pădurenilor, în Munţii Poiana Ruscă. Cea de a doua competiţie, “Enduro Party”, marchează închiderea sezonului de enduro şi are loc toamna, în zona Archia, de lângă municipiul Deva.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite