Bunicuţa de 90 de ani dispărută în urmă cu 10 zile a murit pe malul râului Cerna. Cadavrul ei a fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Raul Malea, nepotul victimei.
Foto: Raul Malea, nepotul victimei.

Femeia în vârstă de 90 de ani, căutată în ultimele zile de o mulţime de oameni, după ce a dispărut din 9 noiembrie, în Hunedoara, a fost găsită moartă.

Joi, a fost descoperit cadavrul Cătălinei Mureşan, o femeie în vârstă de 90 de ani, din Hunedoara, dată dispărută de familie, din 9 noiembrie. În ultimele zile, o mulţime de localnici s-au mobilizat pentru a o căuta.

„Joi, în jurul orei 15:15, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla pe malul râului Cerna, în zona fostei gări Blooming, a găsit o femeie decedată. Patrula de siguranţă publică şi echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a identificat cadavrul ca aparţinând unei femei in vârstă de 90 de ani, din Hunedoara, plecată voluntar de la domiciliu în data de 9 noiembrie 2020. Din primele verificări, nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale, femeia nu prezenta urme vizibile de agresiune”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cadavrul bătrânei a fost preluat de reprezentanţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara şi transportat la morga Spitalului Judeţean din Deva, pentru efectuarea necropsiei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Poliţist din Hunedoara în stare gravă după ce s-a infectat cu COVID-19. Colegii cer ajutorul

Ultima anchetă răsunătoare a lui Traian Berbeceanu: medicii oncologi arestaţi în 2013 au fost găsiţi nevinovaţi

Adolescent de 15 ani tâlhărit în centrul Hunedoarei. Autorul agresiunii a fost reţinut de poliţişti

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite