Bărbatul acuzat că a şi-a ucis concubina şi a ascuns cadavrul în Peştera Vacii a fost arestat preventiv, la un an de la crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Hunedoara a admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele hunedoreanului acuzat că şi-a ucis fosta concubină şi i-a abandonat cadavrul în zona unei peşteri, în urmă cu un an.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au admis propunerea de arestare preventivă formulată pe numele lui Costin Munteanu, un bărbat din Valea Jiului, anchetat pentru omor. Inculpatul a fost trimis în arest preventiv pentru 30 de zile, a precizat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

În luna aprilie a anului trecut, un localnic a anunţat autorităţile după ce, aflat pe munte, în Cheile Roşia din zona Văii Jiului, a descoperit cadavrul unei femei.

„Poliţiştii au stabilit că este trupul este al unei femei în vârstă de aproximativ 40 - 45 ani, al cărei cadavru se afla în stare avansată de putrefacţie, la circa 10 metri de intrarea în Peştera Vacii. Femeia nu avea acte de identitate sau alte bunuri asupra sa”, informau la acea vreme reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Anchetatorii au stabilit ulterior că victima a fost ucisă, prin mai multe lovituri cu un corp contondent, în zona capului. Suspectul în acest caz este fostul concubin al femeii, care însă nu recunoaşte faptele.


Vă recomandăm şi:

Mărturia cutremurătoare a tinerei agresate sexual, în club, de fiul lui Nicolae Guţă: „M-a târât pe jos, iar când am ripostat mi-a dat cu o sticlă în cap“

Scene şocante s-au petrecut într-un club din Petroşani. Ana Maria Sanda, o tânără de 19 ani, s-a plâns Poliţiei că a fost agresată sexual de un manelist. A încercat să i se opună, dar a ajuns în spital, după ce a fost maltratată şi, în final, lovită cu o sticlă în cap.

Interlopii care au transformat Valea Jiului în „Valea Pumnului”: „gorilele” Palesică, Simota şi Litera, protejate chiar de oamenii legii

Recidivistul Sorin Palesică a fost arestat preventiv după ce a a năucit în bătaie o tânără salvamontistă şi mai mulţi clienţi ai unui local din Straja, sub privirile jandarmului cu care se aşezase la băut. Cazul interlopului care a terorizat Valea Jiului nu este singular. În ultimii ani, personaje dubioase care au lăsat impresia că se află sub protecţia autorităţilor au făcut legea pumnului în comunităţile din oraşele miniere.

VIDEO Traumele Mirunei Inel, tânăra bătută până la leşin de interlopul Sorin Palesică: a fost ameninţată cu moartea şi îi este frică să mai iasă din casă

Sorin Palesică, interlopul care a nenorocit în bătaie o tânără salvamontistă din Lupeni, a fost reţinut şi va fi adus luni în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. În acest timp, Miruna Inel, victima bătăuşului, încearcă să îşi revină din traumele şi şocul suferit. Sute de mesage de susţinere i-au fost transmise fetei pe care Sorin Palesică a ameninţat-o cu moartea.

VIDEO Ororile bătăuşului Sorin Palesică: a nenorocit o tânără şi a ameninţat poliţiştii cu moartea. Un alt bărbat a fost răpit şi schingiuit cu câinii interlopului

Sorin Palesică, interlopul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă, într-un bar din staţiunea Straja, a ameninţat cu moartea poliţiştii care au fost chemaţi la faţa locului. Palesică este recidivist, iar în 2006 a fost implicat în răpirea şi schingiuirea unui tânăr, care a fost dus în Defileul Jiului şi lăsat aproape mort, după ce câinii de luptă au fost puşi să îl muşte.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite