Aurelian Enache, stripper-ul cu lămpaş, a ajuns director al Exploatării Miniere Vulcan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul de sindicat de la mina Vulcan, care a făcut obiectul unui scandal după a ajuns în atenţia opiniei publice cu o filmare în care era protagonistul unui număr de striptease, a fost numit director al minei amintite.

Decizia de numire a fost semnată de către directorul general al Companiei Naţionale a Huilei Petroşani, Constantin Jujan, iar Enache şi-a preluat postul după ce E.M. Vulcan a rămas fără conducere încă din data de 10 martie 2010, în urma pensionării inginerului Dan Iosif Surulescu.

Aurelian Enache a fost filmat în timp ce făcea striptease de 8 Martie într-un spaţiu public a declarat, după ce filmarea a fost făcută publică, cum că ar fi victima unui şantaj. Scena s-ar fi petrecut în urmă cu trei ani, după cum declară Enache, la Clubul Sindicatului de la Mina Vulcan, dar abia în martie 2010 imaginile au fost făcute publice.

Liderul se dezbracă pe muzică până la chilot, în uralele femeilor care participau la cheful dedicat lor. Din cauza filmului, liderul amator de striptease a fost exclus din PNL şi a demisionat şi din funcţia de consilier al Municipiului Vulcan.

Odată cu numirea lui Aurelian Enache la cârma minei Vulcan, CNH Petroşani a mai operat o modificare şi în structura de conducere a minei Petrila, unde tot joi a fost numit director  Mihai Ermoiu care preluase sarcinile, atribuţiile şi responsabilităţile funcţiei de director încă din data de 22 februarie 2010, după eliberarea din funcţie a directorului Paulian Furtună.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite