Află aici ce avere are Dan Sârbu Motântău, directorul cu cel mai mare salariu dintre toţi şefii de licee din municipiul Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Sârbu Motântău
Dan Sârbu Motântău

Directorii din învăţământul devean nu se înghesuie să-şi facă publice maşinile şi locuinţele pe care le au. Doar câţiva şefi de şcoli şi grădiniţe din Deva şi-au publicat pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean declaraţiile de avere. Mâine este ultima zi în care acestea se mai pot depune. Potrivit legii, cei care încalcă termenul riscă să fie sancţionaţi cu sume cuprinse între 50 şi 2.000 de lei.

Unul din cei câţiva şefi din instituţiile de învăţământ din Deva care şi-au postat din timp declaraţia de avere pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara este Dan Sârbu Motântău, directorul cu cel mai mare salariu dintre toţi colegii săi de la nivel liceal.

Aflat la cârma Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din reşedinţa de judeţ, acesta deţine două maşini: un Renault Symbol şi o Dacia Logan. Un al treilea autoturism, o Dacia Super Nova, a fost vândut luna trecută contra sumei de 4.000 de lei.

Dan Sârbu Motântău are un apartament moştenit în Deva, iar soţia, Corina, are pe numele său alte două locuinţe: un apartament cumpărat tot în Deva şi o casă moştenită în Turdaş.

Împreună, cei doi au şase conturi şi depozite bancare, soldul total, la zi, fiind de aproape 75.000 de lei. Pe listă se află însă şi două împrumuturi bancare, unul în valoare de 20.000 de lei, scadent anul viitor, iar celălalt depăşeşte 14.000 de euro, scadent în 2017.


Acasă- soţ şi soţie, la şcoală – el director, ea profesoară
În ceea ce priveşte salariile încasate anul trecut, Dan Sârbu Motântău  a realizat un venit de aproape 50.000 de lei din activitatea didactică şi managerială de la Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”. Simultan, a obţinut 1.500 de lei de la Universitatea Petroşani, unde este cadru didactic asociat.

Soţia sa Corina, profesoară tot la Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, a încasat aproape 12.000 de lei. Întrucât aceasta predă şi la Liceul Pedagogic „Sabin Drăgoi”, la ultima sumă s-au adăugat alţi 16.000 de lei.

De la A.R.A.C.I.P. Bucureşti, unde este încadrată ca expert, a încasat doar circa 1.500 de lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite