Accident grav pe o trecere de pietoni: un şofer a fugit după ce a dat cu maşina peste o femeie şi fiica sa de doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier grav s-a petrecut pe o trecere de pietoni din municipiul Vulcan. O tânără de 31 de ani şi fiica sa au fost lovite de maşină, iar la scurt timp şoferul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei. Este căutat de poliţişti.

Un şofer rămas neidentificat a provocat un accident rutier în zona unei treceri de pietoni de pe bulevardul Mihai Viteazu, din Vulcan. Bărbatul şi-a continuat deplasarea, spre municipiul Petroşani, lăsând victimele să zacă pe caldarâm.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie, care a stabilit că în urma evenimentului rutier au fost rănite o femeie în vârstă de 31 şi fiica sa de doi ani, ambele din municipiul Vulcan.

„Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal din Petroşani, pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Mai multe echipaje de poliţie au fost implicate în acţiunile de identificare a conducătorului autoturismului (de fabricaţie străină şi culoare închisă) care a produs evenimentul rutier. „Poliţiştii solicită sprijinul persoanelor care pot furniza informaţii utile anchetei,  să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

FOTO Primele imagini de la accidentul grav, cu 20 de răniţi. O echipă de fotbal a ajuns în spital, după impactul de pe DN 7

Traficul rutier a fost reluat în condiţii normale, pe Drumul Naţional 7, după două ore de la producerea accidentului rutier din Veţel, soldat cu 20 de răniţi. Şoferul camionetei care a intrat în coliziune frontală cu microbuzul în care se afla echipa de fotbal Aurul Certej se află în stare gravă, iar restul pacienţilor aduşi la spitalele din Deva şi Hunedoara au răni mai uşoare.

VIDEO Accident grav cu 20 răniţi în Hunedoara: a fost activat planul roşu. Printre victime se numără 14 fotbalişti

Un accident grav a avut loc sâmbătă dimineaţa în judeţul Hunedoara. Două maşini s-au ciocnit, în urma accidentului înregistrându-se 20 de răniţi. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie, din cauza numărului mare al victimelor.

Tragedie pe DN 66, la intrare în Haţeg: un mopedist a fost lovit de maşină

Un accident mortal s-a petrecut, joi, după-amiază, pe Dealul Haţegului (Drumul Naţional 66). Un tânăr din Lupeni, aflat la volanul unui autoturism a lovit un bărbat care se oprise cu mopedul, pentru a-l repara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite