UPDATE Miruna a fost operată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru Miruna s-au rugat astăzi sute de oameni
Pentru Miruna s-au rugat astăzi sute de oameni

În această dimineaţă, la ora 9.00, micuţa Miruna Prodan a intrat în operaţia de extirpare a tumorii care îi punea viaţa în pericol, la numai trei ani şi jumătate.

Intervenţia chirurgicală a durat şase ore, echipa medicală fiind condusă de profesor doctor Madjid Samii, recunoscut neurochirurg atât în Germania dar şi în toată lumea.
“Suntem optimişti şi medicii la fel. Ne-au explicat fiecare etapă a operaţiei şi ne-au spus totodată şi care sunt riscurile. Avem încredere în echipa de profesionişti că vor face totul pentru micuţa noastră”, a declarat pentru “Adevărul de Seară”, mama micuţei, la scurt timp după intrarea în operaţie.
Imediat după intervenţia chirurgicală, Miruna va fi transferată la Terapie Intensivă, acolo unde va rămâne până joi.
Miruna Prodan a plecat spre clinica INI Hanovra, luni dimineaţa, de pe Aeroportul “Henri Coandă” din Otopeni. Cazul Miruna s-a transformat în numai două săptămâni, într-un adevărat fenomen, sute de oameni din ţară şi străinătate donând bani pentru a face posibilă intervenţia chirurgicală. În conturile familiei au fost strânşi 80.000 de euro. Banii sunt suficienţi atât pentru plata operaţiei dar şi pentru perioada post-operatorie. La ora închideii ediţiei, Miruna era încă în sala de operaţie.

ORA 16.48 - Miruna este în continuare în sala de operaţie. Intervenţia va mai dura în jur de o oră.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite