Un autoturism a luat foc la ieşirea din Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui autoturism Renault 19 a tras o sperietură pe cinste astăzi după-amiază în jurul orei 12.30. Maşina a luat foc din senin în timp ce bărbatul se îndrepta spre ieşirea din municipiul Giurgiu.

Omul a reuşit să treacă peste şocul provocat de focul care s-a aprins pe bancheta din spate a autoturismului, sunând la 112 şi solicitând ajutorul pompierilor după care a pus mâna pe extinctor.

Incidentul s-a petrecut la ieşirea din oraş, în apropierea unei benzinării. Stăpânirea de sine şi reacţia acestuia au preîntâmpinat un eventual dezastru.

„La faţa locului a fost trimisă o autospecială cu apă şi spumă, însă până la sosirea echipei incendiul fusese izolat de şoferul autoturismului. Din cercetările efectuate la faţa locului, a fost vorba de un scurtcircuit la sistemul de instalaţie electrică. Colegii mei s-au asigurat că totul este în ordine şi i-au permis cetăţeanului să plece, maşina fiind tractată de un alt autoturism” a declarat pentru „Adevărul de Seară” lt. Gabriela Olexiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) al judeţului Giurgiu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite