Treninguri şi apă de toaletă fără documente, reţinute la Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit 72 de costume de trening pentru copii şi 142 flacoane apă de toaletă şi parfumuri, bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de  29.500 lei. Românca în posesia căreia au fost găsite bunurile a spus că a cumpărat produsele dintr-un bazar din Istambul-Turcia, urmând să le comercializeze în Bucureşti. Pentru niciunul dintre acest

Miercuri dimineaţa, poliţiştii de frontieră au organizat pe sensul de intrare în ţară o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor care aduc atingere unui drept de propietate intelectuală.
Oamenii legii au verificat atunci un autocar turcesc care circula pe ruta Turcia- România, fiind găsite în cala autocarului şi în bagajele personale ale unei românce, în vârstă de 39 ani, cantitatea de 72 de costume de trening pentru copii inscriptionate „Adidas” şi 142 de flacoane apă de toaletă şi parfumuri inscripţionate „Adidas, Chloe, Gucci, Givenci Rush, Boss, Armani” , mărfuri contrafăcute, care urmau să fie introduse ilegal în ţară. Femeia a  declarat că bunurile au fost cumpărate dintr-un bazar din Istanbul-Turcia şi că urma să le comercializeze în Bucureşti, fără să deţină documente de provenienţă sau de calitate.
Întreaga cantitate de bunuri în valoare de aproximativ 29.500 lei a fost reţinută în vederea expertizării, conform legislaţiei în vigoare, iar românca este cercetată pentru punere în circulaţie fără drept de bunuri purtând menţiuni false privind mărcile.
          


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite