Şoferii care vorbesc la telefon, în vizorul Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Poliţiştii de la Rutieră au început în acest sfârşit de săptămână, dis-de-dimineaţă, acţiunile de control în trafic şi vor continua să vegheze asupra circulaţiei pe drumurile giurgiuvene întreg weekendul.

Astăzi s-a organizat o acţiune pe şoseaua Bucureşti, unde şoferii prinşi fără centura de siguranţă sau cei care vorbeau la telefon au fost opriţi de oamenii legii. Conducătorii auto au suflat şi în aparatul alcooltest Drager, preventiv. 

image

De etilotest n-au scăpat nici doamnele, indiferent dacă ştiau să-l utilizeze sau nu. Din fericire, nicio şoferiţă oprită nu consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. Cele mai multe amenzi au fost date pentru nepurtarea centurii de siguranţă, iar acţiunea continuă tot weekendul.

Începând de diseară şi până mâine dimineaţă, echipaje ale Poliţiei Rutiere se vor deplasa în două zone considerate „de risc”, unde se va urmări printre altele şi depistarea maşinilor furate şi neînmatriculate. „Vom acţiona în două zone de risc, Vărăşti- Valea Dragului, şi dar la Palanca-Floreşti Stoeneşti. Se va merge pe consumul de alcool, pe depistarea de infracţiuni în urma consumului de alcool, dar se va urmări şi depistarea de autoturisme furate sau neidentificate”, a declarat pentru „Adevărul de Seară” şeful Poliţiei Rutiere Giurgiu, comisar şef  Marian Popescu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite