Situație gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Gărzi descoperite din cauza îmbolnăvirii medicilor

0
Publicat:

Din cauza problemelor de sănătate ale unor medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) rămâne descoperită la anumite gărzi, dar pacienţii care sosesc la urgenţe vor fi văzuţi de medicii specialişti, care efectuează gărzi în celelalte specialităţi.

Penurie de medici la Spitalul Județean Giurgiu
Penurie de medici la Spitalul Județean Giurgiu FOTO arhiva Adevărul

Ca urmare a informaţiilor ce s-au propagat în mediul public digital, conform cărora începând cu luna ianuarie 2024 nu se poate asigura linia de gardă UPU pediatrie, venim cu următoarele clarificări: doamna dr. Nicola Luana, medic urgentist pediatrie, şi-a prelungit contractul de colaborare cu unitatea medicală şi va continua să asigure, alături de medicii pediatri, asistenţă medicală în regim urgenţă. Din cauza problemelor de sănătate ale unor colegi, anumite gărzi rămân încă descoperite pe specialitatea UPU. Este important de înţeles că pacienţii vor fi văzuţi de medicii specialişti, care efectuează gărzi în celelalte specialităţi, conform patologiei asociate”, se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

În final, conducerea spitalului a completat faptul că cei aflaţi la conducerea instituţiei fac toate demersurile pentru remedierea cât mai rapidă a situaţiei. 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite