S-a electrocutat în timp ce încerca să fure cupru dintr-un punct de transformare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă
Victima a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a electrocutat într-un punct de transformare aflat în incinta societăţii „Carnig” din Giurgiu. Cel mai probabil omul se afla la furat.

O bubuitură puternică la punctul de transformare al energiei electrice din incinta unei societăţi dezafectate a tulburat liniştea.

Speriaţi, angajaţii altor firme din zonă au sunat la 112, apelul fiind preluat atât de reprezentanţii ISU, ai poliţiei şi Ambulanţei cât şi ai ENEL.

Ajunşi la faţa locului aceştia au găsit un bărbat care agoniza în interiorul punctului de transformare. După securizarea zonei de către cei de la ENEL şi ISU, victima a fost preluată de către medicii de pe Ambulanţă şi transportată de urgenţă la spitalul judeţean.

Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Din primele cercetări se pare că victima se afla la furat, fiind tentat probabil de firele de cupru din interiorul transformatorului.

„Într-adevăr este vorba despre o persoană electrocutată, descoperită într-un punct de transformare. S-a intervenit cu trei autospeciale, iar din discuţiile purtate cu cei de la Ambulanţă victima prezintă arsuri în mai multe zone ale corpului” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Gabriela Olexiuc.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite