Percheziții în județul Giurgiu. Este vizată o grupare specializată în proxenetism VIDEO

0
0

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare opt mandate de percheziție domiciliară.

Percheziții FOTO: Poliția Română
Percheziții FOTO: Poliția Română

În dimineața zilei de miercuri, 7 septembrie, polițiștii și procurorii au pus în executare opt mandate de percheziție domiciliară, în județul Giurgiu, la locuințele mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

„În fapt, din luna mai a acestui an și până în prezent, persoanele bănuite ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe tinere majore, totodată obținând foloase patrimoniale de pe urma exploatării sexuale a acestora”, transmite IPJ Giurgiu.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea (video jos) beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu, urmând ca la finalizarea perchezițiilor să fie dispuse măsurile legale.

În urmă cu o săptămână, polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu- Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat o percheziție la locuința unei femei, de 56 ani, din localitatea Roata de Jos, cunoscută drept „vrăjitoare”.

„Din primele cercetări a reieșit faptul că femeia în cauză ar fi înșelat mai multe persoane, prin folosirea unei substanțe (mercur), înlesnind practicarea vrăjitoriei și totodată, ar fi perceput sume de bani pentru dezlegarea de farmece și vindecarea de boli”, comunicau la acea dată polițiștii.

În urma activităţilor desfășurate, de la domiciliul acesteia au fost ridicate 14 termometre cu mercur, în vederea continuării cercetărilor.

Tot în județul Giurgiu, în luna august, polițiștii au pus în aplicare 21 de mandate de percheziție domiciliară la locuințele mai multor persoane din Bolintin Vale bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt de energie electrică din rețeaua de joasă tensiune a unei societăți comerciale și furt de componente ale unor sonde dezafectate.

La descinderi, polițiștii au constatate 19 infracțiuni în flagrant delict la regimul energiei electrice și au fost ridicate mai multe bunuri, despre care există suspiciunea că provin din săvârşirea infracțiunilor.

Giurgiu


Ultimele știri
Cele mai citite