Membrii unei familii din Clejani au distrus mai multe curți din comună. Conflictul, aplanat de luptătorii SAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii din Giurgiu fac cercetări pentru lovite sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere după ce mai mulți membri ai unei familii din Clejani au distrus mai multe curți din comună.

O familie din Clejani, liniștită doar de luptătorii SAS FOTO: Arhivă
O familie din Clejani, liniștită doar de luptătorii SAS FOTO: Arhivă

Conform IPJ Giurgiu, polițiștii au fost sesizați, printr-un apel la 112, de o femeie din comuna Clejeni, cu privire la izbucnirea unui conflict între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat oamenii legi, care au stabilit, în urma primelor cercetări, faptul că membrii unei familii ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat, unde ar fi distrus geamurile casei și ar fi lovit-o pe concubina acestuia. Agresorii aveau asupra lor mai multe obiecte contondente, conform ziare.com.

În urma agresiunilor au rezultat mai multe victime și a fost solicitată o ambulanță.

Ulterior, aceștia au pătruns în locuința unui alt bărbat, unde ar fi distrus geamurile casei și ale unui autovehicul. Aceștia au mai distrus ușa de acces a unei alte locuințe, un geam al casei și un telefon mobil al unei femei. 

Conflictul a fost aplanat în urma intervenției unei echipe a Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Aceștia au rămas la fața locului și în urma incidentului, alături de o patrulă formată din doi polițiști.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite