O fetiţă în vârstă de opt ani, accidentată mortal de un consilier local din Vărăşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie în apropierea postului de poliţie din localitatea giurgiuveană Băneasa. O fetiţă în vârstă de opt ani a murit la spital după ce a fost călcată de un autoturism condus de Nicuşor Neagu, consilier local în Vărăşti.

Accidentul a avut loc marţi, în jurul orei 19.45. Din primele date furnizate de poliţişti se pare că fetiţa traversa neregulamentar însă maşina condusă de Nicuşor Neagu avea viteză foarte mare.

Transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Giurgiu, copila în vârstă de opt ani a murit în ciuda încercărilor de resurscitare.

Nicuşor Neagu va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi aşteaptă acum ca cercetările să fie finalizate.

Anul şi scandalul
În ultimii ani, consilierul local din comuna Vărăşti a fost implicat şi în alte scandaluri. Astfel, în 2011, Nicuşor Neagu a fost acuzat de inspectorii ITM Giurgiu că ar fi angajat muncitori la negru pentru o societate de-a sa.

Mai mult, muncitorii erau cazaţi în nişte grajduri mizerabile şi pline de şobolani.

În 2012, în plină campanie electorală, un autoturism de lux al lui Nicuşor Neagu a fost incendiat. Consilierul local i-a acuzat pe apropriaţii contracandidatului său la primăria Vărăşti că au făcut acest lucru, fiind acuzat la rândul său că şi-a incendiat singur autoturismul pentru  banii de asigurare.
 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite