Morminte din Comana, profanate pentru bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe morminte din cimitirul satului Vlad Ţepeş, comuna Comana, au fost profanate de un individ de 57 de ani, care a fost rapid identificat de poliţişti. Plăcile de marmură ale mai multor cavouri fuseseră dislocate, şi, mai mult, hoţul furase şi banii din sicriele defuncţilor.

Evenimentele neplăcute s-au produs în noaptea de 7/8 ianuarie când, la adăpostul întunericului, mânat de lăcomie, T. Marian, în vârstă de 57 de ani, din satul Vlad Ţepeş, comuna Comana, s-a gândit că cel mai bun loc de unde poate fura îl reprezintă cavourile sau mormintele celor îngropaţi cu bani sau alte valori.

Deşi la început s-a considerat a fi o profanare cu autori necunoscuţi, la doar câteva ore poliţiştii secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Comana, alături de colegi din cadrul Poliţiei Municipiului Giurgiu, şi coordonaţi de şeful IPJ Giurgiu, Teofil Parască, l-au depistat pe cetăţeanul care profanase mormintele.

Prejudiciul creat de „isprava” comăneanului se ridică, după inventarul făcut de poliţişti, la aproximativ nouă sute de lei.

Individul se pare că se află şi la originea altor mici vandalizări din trecut, când dispăreau, ca prin minune, bucăţi din gardurile metalice ale locurilor de veci, sau cruci din lemn, aflate la căpătâiul celor morţi.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite