Jecmănea şoferii care ieşeau din vama Giurgiu dându-se drept lucrător la ARR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto: arhivă
foto: arhivă

Un giurgiuvean în vârstă de 28 de ani este cercetat pentru înselăciune, uzurpare de calităţi oficiale şi furt calificat după ce azi-noapte a fost prins de un echipaj al Poliţiei de Frontieră cerând bani unui şofer de microbuz prezentându-se drept un reprezentant al Autorităţii Rutiere Române (ARR).

Îmbrăcat asemănător cu lucrătorii ARR, bărbatul a oprit cu tupeu în zona benzinăriei Petrom un microbuz românesc care se întorcea din Bulgaria şi a cerut bani şoferului pentru a fi lăsat să treacă. Supărat pe faptul că a primit numai 10 euro, arr-istul fals i-a smuls şoferului din mână suma de 70 de lei după care s-a îndreptat spre unul dintre ghişeele de asigurări.

Un echipaj al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Giurgiu l-a oprit şi legitimat pe tânăr în prezenţa şoferului jefuit şi a unor martori. Prins cu mâţa în sac, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

Procurorul de caz nu a fost de acord cu acest lucru, dispunând cercetarea în stare de libertate şi obligarea de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile.

CIteşte mai multe despre acest caz în "Adevărul" de luni.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite