Haos în Giurgiu din cauza vântului puternic. Copacii smulși din rădăcini au dus la drumuri blocate și pagube însemnate FOTO

0
Publicat:

Județul Giurgiu se confruntă cu consecințele unei furtuni violente, care a adus rafale de vânt cu viteze de până la 80 de kilometri pe oră. Natura dezlănțuită a provocat căderi masive de copaci și perturbări semnificative ale traficului rutier.

Copacii căzuți au blocat drumurile FOTO ISU Giurgiu
Copacii căzuți au blocat drumurile FOTO ISU Giurgiu

Situația de urgență a impus intervenția promptă a pompierilor pentru înlăturarea arborilor căzuți, care au blocat drumuri, au avariat autoturisme și au afectat infrastructura electrică și de comunicații.

Bilanțul pagubelor

Pe DN 5 Giurgiu - București, în zona ieșirii din municipiul Giurgiu, un copac smuls din rădăcini a căzut pe ambele benzi de circulație. În timpul căderii, copacul a provocat daune unui stâlp de iluminat stradal, precum și liniilor de curent și cablului de televiziune, potrivit unui comunicat al ISU Giurgiu.

Strada Cărămidarii Vechi din municipiul Giurgiu a fost blocată de un alt copac căzut, iar pe strada Dan Lucan, un copac a intrat peste gardul unei locuințe, blocând accesul în curte.

Pe DJ 504, o arteră importantă, un copac imens a căzut pe carosabil, obstrucționând ambele sensuri de mers și provocând pagube unui autoturism. Din fericire nu au existat victime.

În localitatea Vedea, un copac și-a găsit drumul peste acoperișul unei case, iar pe Bulevardul 1 Decembrie din Giurgiu, pompierii au intervenit pentru a înlătura o parte din acoperișul unui bloc.

Județul Giurgiu a fost sub avertizare cod galben pentru intensificări ale vântului, iar forțele de intervenție continuă să lucreze pentru gestionarea pagubelor provocate de condițiile meteorologice nefavorabile.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite