GIURGIU / Protest împotriva etnobotanicelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La marş au participat aproape 100 de tineri giurgiuveni
La marş au participat aproape 100 de tineri giurgiuveni

Aproximativ 100 de tineri au participat ieri la un marş organizat de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Giurgiu dedicat Zilei Internaţionale Împotriva Consumului şi a Traficului Ilicit de Droguri.

Acţiunea a început în jurul orei 10.00 în faţa teatrului „Tudor Vianu” reprezentând totodată şi startul campaniei de luptă împotriva etnobotanicelor.

Îmbrăcaţi cu tricouri speciale, tinerii au mărşăluit pe ruta teatrul „Tudor Vianu” – parcul „Mihai Viteazul” – strada Tineretului, afişând un banner uriaş şi împărţind pliante trecătorilor.

Proiectul elaborat de CPECA Giurgiu a fost singurul din ţară care a reuşit să realizeze un parteneriat cu autorităţile judeţene pentru atragerea de fonduri.

„Campania de la nivel naţional se bazează pe cei 30.000 de lei primiţi de la Consiliul Judeţean Giurgiu. Noi am realizat inclusiv spotul dedicat împotriva consumului de etnobotanice care va rula şi la televiziunile naţionale. Este o premieră în domeniu” a declarat Alexandru Ţepurică, preşedintele CPECA.

În afara afişelor, tricourilor sau a spotului publicitar, CPECA Giurgiu a reuşit să "bată palma" cu impresarul Lucian Mitrea pentru un spectacol muzical în incinta teatrului Tudor Vianu. Astfel, mâine seară, cu începere de la ora 19.00, pe scenă vor urca Andreea Bănică şi trupa Bordo, intrarea fiind liberă.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite