Giurgiu: Femeie înjunghiată în gât de către soţul său, care a dat foc casei. Victima a supravieţuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă/Shutterstock
FOTO Arhivă/Shutterstock

O femeie din localitatea giurgiuveană Stăneşti a fost înjunghiată în gât, sâmbătă, principalul suspect în acest caz fiind soţul său care a dat foc locuinţei după agresiune.

Femeia, care a scăpat cu viaţă, a fost dusă la spital. Este al doilea caz de agresiune între soţi anchetat de către autorităţile din judeţ în ultimele trei zile, după ce, joi seară, o femeie din municipiul Giurgiu a fost găsită moartă, soţul său fiind arestat preventiv în acest caz.

Agresiunea care a avut loc sâmbătă în comuna Stăneşti din judeţul Giurgiu a fost adusă la cunoştinţa anchetatorilor chiar de către fiul victimei, un bărbat în vârstă de 24 de ani.  

Acesta a sunat, în jurul orei 17:00, la 112, anunţând că mama sa, în vârstă de 44 de ani, a fost lovită în zona gâtului, cu un cuţit, de către soţ. După agresiune, acesta a incendiat locuinţa. 

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei nr.5 Poliţie Rurală Giurgiu, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, femeia fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Giurgiu. 

Bărbatul a fost reţinut de către poliţişti. 

„Bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de omor a fost reţinut pentru 24 de ore”, a transmis, duminică dimineaţă, IPJ Giurgiu. 

Poliţiştii au precizat că cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Este al doilea caz de agresiune între soţi înregistrat în doar trei zile în Giurgiu. 

Joi seară, o femeie de 35 de ani din municipiul Giurgiu a fost înjunghiată mortal de către soţ. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat preventiv. 

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite