FOTOGALERIE Cele mai romantice locuri din Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcul Alei este locul preferat al îndrăgostiţilor
Parcul Alei este locul preferat al îndrăgostiţilor

Gerul şi nămeţii nu îi vor ţine cu siguranţă astăzi, 14 februarie, în case pe îndrăgostiţi, mai ales pe cei tineri. Alături de un cadou inspirat şi un sărut pătimaş, îndrăgostiţii vor opta cu siguranţă şi pentru o plimbare în locurile din Giurgiu recunoscute ca fiind ale lor.

Indiferent de anotimp, Parcul Alei reprezintă un loc romantic în care îndrăgostiţii se simt în largul lor. Plimbările printre copaci, pozele lângă monumente sau masa luată la restaurant sunt nelipsite pentru timpuri chiar şi atunci când afară sunt temperaturi negative.

Parcul Alei, Giurgiu

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Parcul este unul dintre primele de acest gen din România, având o vechime de aproape două secole. Punct de atracţie turistică aflat în drumul către Dunăre, acesta a reprezentat, printre altele, refugiul îndrăgostiţilor.

Un alt loc preferat de îndrăgostiţii din municipiu (şi nu numai) este portul Giurgiu. În afara Dunării şi a celebrului restaurant „Perla”, acesta este preferat şi datorită zonei mai retrase dar şi a instantaneelor care pot fi făcute aici.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite