FOTO Explozia unei butelii a pus la pământ o casă din Giurgiu. Proprietarul imobilului, transportat la spital cu arsuri grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa a fost distrusă aproape în totalitate / FOTO Bogdan Vladu
Casa a fost distrusă aproape în totalitate / FOTO Bogdan Vladu

O femeie în vârstă de 58 de ani a ajuns vineri dimineaţă la spital după ce a fost surprinsă în propria casă de suflul unei explozii. Locuinţa a sărit în aer din cauza unei acumulări de gaze provenite de la o butelie.

Ecaterina Negrilă (58 de ani) locuia singură în imobilul situat în cartierul Cărămidari din municipiul Giurgiu.

Din spusele fiului său, femeia se pregătea cel mai probabil să facă mâncare, aşa că a dat drumul la butelie şi a aprins aragazul după care a plecat într-o altă cameră.

În momentul în care a revenit în bucătărie şi a aprins lumina, s-a produs o explozie care a distrus aproape în totalitate imobilul şi a rănit-o grav pe proprietară care a fost transportată de urgenţă la spital.

Arsuri pe 40% din suprafaţa corpului
Din fericire, explozia nu a fost urmată de niciun incendiu. Specialiştii de la ISU Giurgiu, s-au asigurat că rămăşiţele imobilului nu vor afecta celelalte gospodării sau pune în pericol accesul cetăţenilor.

“Probabil a ochiul de la aragaz s-a stins şi s-au acumulat gaze. În momentul în care a revenit în cameră şi a aprins lumina, s-a produs explozia” a declarat fiul victimei.

“Mi s-a spus de la spital că e arsă pe 40% din suprafaţa corpului. Doctorii spun că într-o săptămână sau două o pun pe picioare” a mai spus fiul Ecaterinei Negrilă.

Conform aceleiaşi surse, casa este asigurată.

“Din câte ştiu, casa este asigurată. Este o casă din paiantă construită acum 40 de ano. Vedem cât acoperă asigurarea, o dăm jos şi ne apucăm de treabă” afirmă bărbatul care locuieşte la câteva sute de metri de casa părintească.
 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite