Fiul cel mare al lui Donald Trump, la vânătoare la Giurgiu. Fiul preşedintelui SUA a ajuns în România cu un avion privat

0
0
donald trump jr

Fiul cel mare al preşedintelui SUA Donald Trump a venit la vânătoare la Giurgiu. Moştenitorul imperiului Trump este cunoscut ca un pasionat de pescuit şi vânătoare.

Donald Trump Jr (39 ani), fiul presedintelui SUA, a venit în secret în România, scrie stirileprotv.ro. Americanul a ajuns încă de luni, 15 mai, în ţara noastră, cu un avion privat şi se află într-un sat din Giurgiu, la vânătoare de cerbi, spun sursele citate.

Fiul şefului de la Casa Albă este pasionat de pescuit şi de vânătoare şi postează des fotografii cu trofeele de la partidele la care se duce.

De altfel, în urmă cu doi ani, cei doi fii ai lui Trump din prima căsătorie, Donald Junior şi Eric, au fost implicaţi într-un scandal mediatic, după ce s-au fotografiat în Africa alături de trofeele lor, un leopard şi un elefant, scrie stirileprotv.ro. 

Donald Trump are o familie numeroasă: cinci copii şi opt nepoţi. Prima sa soţie, Ivana Trump, i-a dăruit trei copii, Donald Jr, Ivanka şi Eric. Toţi trei sunt acum directori executivi ale companiilor Trump. Fiul cel mare, Donald Jr, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit şi are cinci copii. 

image
image

FOTO:dailynews.com

Giurgiu


Ultimele știri
Cele mai citite