FC Bolintin s-a calificat în Turul 2 al Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Bolintin a eliminat CS Concordia II Chiajna / FOTO facebook.com
FC Bolintin a eliminat CS Concordia II Chiajna / FOTO facebook.com

Campioana judeţului Giurgiu la fotbal, FC Bolintin, a trecut la pas de echipa ilfoveană CS Concordia II Chiajna (scor 6-3) şi s-a calificat în Turul 2 al Cupei României alături de alte 41 de formaţii din ţară.

Eliminată în barajul pentru promovarea în Liga a III-a de CS Atletic Bradu (judeţul Argeş), FC Bolintin şi-a luat revanşa în cupă.

Prima fază a ediţiei 2013/2014 a Cupei României a debutat miercuri după-amiază, echipa antrenată de Adrian Neagu evoluând pe teren propriu contra echipei secunde a Concordiei Chiajna, ocupantă a locului 13 în sezonul trecut al Ligii a III-a (Seria a 3-a).

Formaţia din nordul judeţului a câştigat cu scorul de 6-3, calificându-se în turul următor al competiţiei.

Pentru a ajunge în „şaisprezecimi” (faza în care în competiţie intră şi echipele din Liga I), bolintinenii trebuie să mai treacă de patru tururi.

Turul secund este programat la 31 iulie, cu începere de la ora 17.30.

Printre posibilii adversari ai celor de la FC Bolintin se numără AS Ilie Oană (Bucureşti), AS Popeşti Leordeni, CS Afumaţi, CS Voluntari (toate trei Ilfov) sau Sporting Roşiori de Vede (Teleorman).

2003 este ultimul an în care o echipă din nordul judeţului Giurgiu s-a calificat în „şaisprezecimile” Cupei României (Petrolul Bolintin Vale – FC Argeş Piteşti 0-3).
 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite