EXCLUSIV “Acasă”…  în deplasare. Astra – Steaua se dispută pe Arena Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşteptat de majoritatea iubitorilor de sport din Giurgiu, meciul dintre FC Astra şi Steaua Bucureşti se va disputa în cea de-a doua etapă a Ligii I. Surpriză însă. Partida va avea loc pe Arena Naţională din Capitală şi nu pe stadionul “Marin Anastasovici”

Motivul pentru care debutul în noua stagiune pentru Astra (în calitate de echipă gazdă) va fi pe Arena Naţională şi nu pe stadionul din Giurgiu este legat de lucrările de la stadionul “Marin Anastasovici”.

Arena giurgiuveană va avea în această vară o tribună nouă cu o capacitate de 2.200 de locuri. Lucrările au demarat în luna mai, termenul de predare fiind 1 august. Cele mai mari bătăi de cap au fost date constructorilor de ploile din ultima perioadă.

“Partida cu Steaua Bucureşti se va disputa pe Arena Naţională. Chiar dacă tribuna ar fi gata până la data meciuliui, ceea ce oricum este foarte greu, mai rămân lucruri de finisat, mai sunt şi parcările. Nu am putea juca aşa” a declarat Ion Vasilache, şeful bazei sportive a FC Astra Giurgiu.

Încasează toţi banii

Conform tragerii la sorţi, Astra Giurgiu va evolua în prima etapă, în deplasare, la 21 iulie, contra Viitorului Constanţa. Runda următoare, la 27 iulie, “astralii” urmează să evolueze cu Steaua Bucureşti pe Arena Naţională.

Interesant este faptul că toate încasările vor intra în conturile clubului giurgiuvean dat fiind faptul că Astra va fi echipa gazdă.

Steaua Bucureşti n-a evoluat niciodată la Giurgiu într-un meci oficial. Sezonul trecut, FC Astra a evoluat contra Stelei tot în etapa a doua, jocul disputându-se la Ploieşti. Primul meci al Astrei pe “Marin Anastasovici” a avut loc la 23 septembrie 2012, în etapa a IX-a, cu Gaz Metan Mediaş.

Debut pe “Arena Naţională”

Până la meciul cu Steaua, FC Astra va întâlni joi, 11 iulie, în returul primului tur preliminar al Ligii Europa, pe slovenii de la NK Domzale. Partida va avea loc pe “Arena Naţională” cu începere de la ora 21.00.

Pentru acest joc s-au pus în vânzare numai 6.000 de bilete. În tur Astra a câştigat cu 1-0 prin golul marcat de Constantin Budescu.

Dacă vor trece de sloveni, “alb-negrii” vor întâlni în turul următor pe Omonia Nicosia din Cipru.

Pe aceeaşi temă:

S-au pus în vânzare biletele pentru manşa retur dintre Astra Giurgiu şi NK Domzale

Debut cu dreptul în Liga Europa. Astra Giurgiu câştigă în Slovenia

"Visul european" s-a împlinit. Statistica echipei de fotbal Astra Giurgiu în sezonul 2012/2013

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite