Doi oameni au murit şi alți doi au fost răniţi într-un accident pe drumul judeţean DJ 507, în Giurgiu

0
Publicat:

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier grav în care au fost implicate două autoturisme, pe drumul judeţean DJ 507, în județul Giurgiu.

Două persoane au fost găsite încarcerate. FOTO ISU Giurgiu
Două persoane au fost găsite încarcerate. FOTO ISU Giurgiu

Nu aș conduce cu viteză! Nu aș pleca la drum dacă sunt obosit! Nu aș depăși prin loc nepermis sau fără să mă asigur! Aș păstra distanța regulamentară! Aș purta mereu centura de siguranță! Aș fi mai atent dacă aș mai avea o șansă ... la viață. Sunt cuvintele pe care poate le-ar spune victimele accidentelor rutiere, dacă ar mai putea face acest lucru. Din nefericire, în viață nu ni se oferă mereu o a doua șansă, iar o secundă de neatenție poate provoca o tragedie. La fel cum s-a întâmplat, în această după-amiază, pe DJ 507”, a scris, sâmbătă seara, pe Facebook, ISU Giurgiu.

Impactul a fost devastator. FOTO ISU Giurgiu
Impactul a fost devastator. FOTO ISU Giurgiu

„Nu au răspuns manevrelor de resuscitare”

Accidentul a avut loc între localitățile Giurgiu și Oinacu. Două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, doi bărbați cu vârste de 38 şi 50 de ani și-au pierdut viața.

„Conducătorul auto şi pasagerul unuia dintre autoturisme au fost găsiţi încarceraţi, ambii în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse, aceştia nu au răspuns manevrelor de resuscitare”, a explicat ISU Giurgiu.

Alte două persoane au fost rănite și au fost transportate la spital.

Doi dintre ocupanți n-au mai putut fi salvați. FOTO ISU Giurgiu
Doi dintre ocupanți n-au mai putut fi salvați. FOTO ISU Giurgiu

Au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu descarcerare, o autospecială de stingere, patru ambulanţe SMURD şi SAJ, iar în sprijin, a fost solicitat și un elicopter SMURD.

„Circumstanțele în care s-a produs acest accident grav vor fi cercetate de organele competente, însă consecințele vor rămâne pentru totdeauna. Conduceți prudent! Fiți atenți atunci când plecați la drum și nu uitați că cineva drag vă așteaptă acasă!”, a transmis ISU Giurgiu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite