Motociclist accidentat mortal de un șofer în vârstă de 70 de ani. Manevra greșită făcută de pensionar

0
Publicat:

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă, pe DJ 607 B, în județul Mehedinți. Un motociclist în vârstă de 28 de ani a murit după ce a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat de 70 de ani. Alte două persoane sunt rănite.

Motociclistul nu a supraviețuit. FOTO Shutterstock/Arhivă
Motociclistul nu a supraviețuit. FOTO Shutterstock/Arhivă

Accidentul a avut loc pe raza localității Magheru.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 70 de ani, din comuna Breznița-Ocol în timp ce conducea un autoturism pe DJ 607 B,  nu a acordat prioritate la plecarea de pe loc și a virat la stânga cu intenția de a efectua manevra de întoarcere intrând în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat de 28 de ani, din aceeași localitate”, a precizat IPJ Mehedinți.

„Nu prezenta semne vitale”

În urma accidentului a rezultat decesul tânărului care conducea motocicleta a murit pe loc.

„Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit la un accident rutier produs între un autoturism și un scuter, pe raza localității Magheru. Pentru acordarea primului-ajutor medical, la locul evenimentului au fost direcționate și două echipaje SAJ. În urma accidentului, au rezultat trei victime. Din nefericire, la sosirea echipajelor, una dintre victime, un bărbat în vârstă de circa 25 de ani, nu prezenta semne vitale și a fost declarată decedată de către medicul SAJ”, precizează ISU Mehedinți,

Alte două victime, printre care și un tânăr de 25 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe de către echipajele SAJ.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” mai precizează IPJ Mehedinți.

 Amintim că doi tineri au murit, luna trecută, în urma unui accident cu motocicleta, petrecut pe o șosea din Brad, județul Hunedoara. Victimele aveau 17 ani și 20 de ani.

Anul trecut, doi toi tineri și-au pierdut viața în județul Iași, în urma unui accident de motocicletă petrecut pe raza localității Cristești, în apropiere de Pașcani. Cel care conducea motocicleta nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul și s-a izbit violent de un TIR care venea din sens opus. 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite