Cum a fost prins în Vama Giurgiu omul de afaceri Ioan Neculaie. Poliţiştii l-au dus la penitenciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu a anunţat vineri, 24 noiembrie, că a depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu o persoană pe numele căreia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Poliţia Giurgiu a transmis un comunicat vineri, 24 noiembrie, prin care anunţa că au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Rutier o persoană de 60 de ani, din Braşov, pe numele căreia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.  Această persoană este omul de afaceri Ioan Neculaie condamnat la închisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor de către magistraţii Curţii de Apel Braşov.

„Vineri, 24 noiembrie a.c., poliţiştii de frontieră au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu – Rutier, la intrarea în ţară, o persoană care poseda Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul, în vârstă de 60 ani, din judeţul Braşov, care posedă M.E.P.I. emis de Judecătoria Braşov a fost condamnat la 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, transmite IPJ Giurgiu.

Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind condus la sediul unităţii unde i s-a întocmit dosarul de introducere în penitenciar şi ulterior a fost depus în Penitenciarul Giurgiu.

Pe aceeaşi temă:

Ioan Niculaie, milionarul în euro care îşi tratează angajaţii ca pe sclavi: povestea dramatică a unui jucător de la FC Braşov

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, sub control judiciar. A fost primul milionar al Braşovului şi este cunoscut ca un Don Juan şi amator de maşini de lux
 

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite