CLICK!: Miruna a plecat la Hanovra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a-i fi extirpată tumora, românii au donat 80.000 de euro.

"O să ne întoarcem cu o fetiţă sănătoasă!", a spus mama Mirunei pentru "Click!", ieri, înainte de îmbarcarea în avion, cu destinaţia Germania. Tumora din capul copilei va fi extirpată curând.
Atâta bucurie când îţi este copilul bolnav, nu poţi vedea decât la oamenii care au şansa de a pleca să rezolve problema medicală în afara ţării!
Aşa era, ieri, pe aeroportul "Henri Coandă" din Otopeni, familia Prodan din Giurgiu. Părinţii plecau cu Miruna (fetiţa pe care în urmă cu trei ani au înfiat-o) spre clinica INI Hannover, din Germania, acolo unde medicii o vor opera pe micuţă de tumora care-i creşte în cap.
Cu multe bagaje, încărcaţi de jucării, Leontina şi Ştefan, părinţii Mirunei, aşteptau la coadă pentru a lua biletele de avion. Miruna, cu paşaportul său în mână, părea foarte importantă. Şi aşa şi este. Deja are sute de oameni care o iubesc şi care au donat o mulţime de bani pentru salvarea vieţii ei.
"Este incredibil ceea ce s-a întâmplat! În două săptămâni am reuşit să strângem 80.000 de euro, bani care vor acoperi intervenţia chirurgicală, dar şi perioada post-operatorie. Niciodată nu vom putea să mulţumim îndeajuns tuturor celor care ne-au ajutat", ne-a spus Leontina Prodan, mama copilei.

Înainte să ne luăm rămas bun, Miruna ne-a arătat bagajul ei, un ghiozdănel roz, plin cu cărţi, DVD-uri şi cu păpuşi.
"Merg în Germania să văd zăpada şi să mă fac bine", ne-a strigat veselă, Miruna.

O să vă ţinem la curent cu ce se întâmplă cu Miruna la clinica din Hanovra. E o fetiţă norocoasă!
Noi conturi pentru campania «Din inimă pentru copii»!
Începând din acest moment, Fundaţia Cosmir a trustului Adevărul Holding a obţinut dreptul legal să se numească Fundaţia Adevărul.
La BCR Sucursala Pipera s-au deschis urmatoarele conturi pentru noua Fundaţie Adevarul, toate fondurile strânse anterior fiind transferate aici:
Cont lei: RO09RNCB0286001133100003
Cont euro: RO36RNCB0286001133100002
Atentie, aceste conturi sunt deschise la BCR Sucursala Pipera!


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite