Circulaţie îngreunată pe Autostrada Piteşti-Bucureşti. Două autovehicule s-au ciocnit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe A1 foto: ISU Giurgiu
Accident pe A1 foto: ISU Giurgiu

Accidentul rutier s-a produs la kilometrul 21, pe sensul de mers Piteşti-Bucureşti. Circulaţia se desfăşoară cu difcultate.

Salvatorii din cadrul ISU Giurgiu au fost solicitaţi în dimineaţa zilei de miercuri, 2 iunie, să intervină la un accident rutier produs pe A 1 Bucureşti - Piteşti, la km 21, pe sensul de mers spre capitală.

„Sunt implicate două autovehicule de tonaj mare. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ”, transmite ISU Giurgiu.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre acestea fiind inconştientă. Este vorba despre un pasager care se afla într-unul dintre camioane. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluat de echipajele SAJ şi SMURD care au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unui conducător auto la locul evenimentului. Pompierii au asigurat măsurile PSI şi au acţionat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia este restricţionată(banda unu) pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, pe sensul către capitală, la kilometrul 21+100 de metri, în zona localităţii Bolintin Vale, jud. Giurgiu, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule.

accident autostrada pitesti tiruri a1 foto ISU Giurgiu

Citeşte şi:

Zece tone de deşeuri, oprite la frontieră. Unde urma să ajungă marfa din Grecia

Patru TIR-uri încărcate cu 77 de tone de deşeuri, oprite la intrarea în România

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite