Camelia Sacheti - giurgiuveanca îndrăgostită de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A început să lucreze în  radio în urmă cu 15 ani, a adus divertismentul muzical în Giurgiu şi a ajutat zeci de familii în campanii umanitare.

Cami spune că s-a simtiţ tot timpul atrasă de domeniul mass media. La numai câţiva anişori, organiza în joacă spectacole imaginare împreună cu prietena ei din copilărie şi orice instrument din casă, inclusiv sprayurile mamei, îi deveneau microfon.
„Cea mai veche amintire a mea, legată de ce mi-aş dori să fac în viaţă, este prezentarea buletinului meteo, imitând-o pe Romica Jurcă. Eram la grădiniţă pe atunci, iar rudele se amuzau teribil, ba chiar mă înregistrau. Îmi improvizam microfon din orice, chiar şi din sprayul mamei mele, Farmec 16”, îşi aminteşte Camelia.

Vocea din noapte

Pasiunea pentru radio şi televiziune i-au îndreptat paşii spre acest domeniu încă din vremea liceului, atunci când a luat fiinţă în Giurgiu primul post local de radio. A mers să susţină un concurs pentru postul de ştirist, dar colegii din emisie au „furat-o”.
 „Emanuel David a fost cel care a insistat să nu mă îndrept spre postul de ştirist. Îmi amintesc că, m-au întrebat atunci câţi membri are trupa Beatles, iar eu i-am spus pe toţi, după nume”, mai spune jurnalista.
Vocea Cameliei ţinea companie giurgiuvenilor, în noapte, la emisiunile de divertisment. Îi plăcea să interacţioneze cu ascultătorii.
„Eram în tură de noapte când m-a sunat chiar redactorul şef de atunci să-mi spună să mă odihnesc. Să fii volubil, poate fi o calitate dar şi un defect, în acelaşi timp. Pentru mine este o calitate şi în munca mea m-a ajutat foarte mult”, a mai spus aceasta.
În 2000 „s-a trezit” într-o echipă de radio profesionistă, făcând animaţie locală seara.
 „Eram foarte mândră că eram colegă de breazlă cu Liana Stanciu, Toni Teşiu şi Raluca Moianu”, mărturiseşte tânăra.

Weekendul începea cu ea

În 2002 a descoperit magia televiziunii şi a intrat în acest domeniu, lucând în primă fază în regia de emisie. A trecut de la „butoane”, la fotoliul de moderator şi postura de producător. Timp de patru ani, în weekend, giurgiuvenii se trezeau cu ea, la emisiunea „Bună dimineaţa!”.
„Graţie directorului televiziunii, Victor Rădan, am simţit că fac într-adevăr televiziune, pentru că televiziunea înseamnă spirit de echipă şi transmisiuni live. Dimineaţa la ora 7, o echipă de profesionişti crea conexiuni pentru transmisiuni în direct, din diferite locaţii ale oraşului”, a mai spus Camelia.
Mihai Trăistariu, Marius Ţeicu, Ernest, Tudorel Filimon (nea Popa) şi Viorela Filip, sunt doar câţiva dintre artiştii care au venit în platonul emisiunii sale.
În urmă cu doi ani s-a reîntors la prima iubire, radioul, în cadrul staţiei locale Kiss FM.

Întrebări şi răspunsuri
Îţi aminteşti ceva amuzant din perioada emisiunilor tv?
„Da, într-una din emisiunile aniversare am fost luată pe sus de mascaţii din Poliţie. A fost o farsă făcută de colegele mele, îmi amintesc că făcuseră chiar şi un mandat, numai că au greşit unul dintre prenumele mele şi asta i-a dat de gol. După aceea, au venit în platou membrii trupei Haiducii”, a povestit Camelia.
Esti femeie. Te consideri o victimă a modei?
„Eu merg pe ideea că dacă ţi se potriveşte ceva, poartă, dacă nu, nu! Îmi place să merg la cumpărături şi să pierd timpul prin magazine, analizând ce e nou”.

Ce-i place
„Îmi plac filmele, cărţile şi limbile străine. Ador călătoriile şi visez să vizitez pe îndelete Roma”, spune Cami.
Ce nu-i place
„Nu-mi place să mănânc carne roşie. Prefer peştele. Nu vreau să promit şi să nu mă pot ţine de cuvânt”, explică ea.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite