Accident rutier cu şase victime pe A1. Traficul a fost oprit pentru aterizarea elicopterului SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În accident a fost implicată o singură maşină, înmatriculată în judeţul Sibiu. Printre victime se află şi doi copii gemeni de aproximativ 2 ani.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că A1, Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 19, sensul către Piteşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoferul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma evenimentului 6 persoane au fost rănite şi sunt asistate medical.

Pentru a se permite aterizarea unui elicopter SMURD, traficul a fost oprit, în ambele sensuripentru aproximativ 20 de minute.

la faţa locului au intervenit salvatorii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal al ISU Giurgiu cu un modul de descarcerare, elicopterul SMURD, o ambulanţă SMURD Bolintin Deal, o ambulanţă SAJ Giurgiu, două ambulanţe SAB-Ilfov.

La sosirea pompierilor, în autoturismul răsturnat erau şase victime, dintre care doi copii gemeni, unul inconştient cu traumatism la nivelul capului, patru adulţi, un bărbat încarcerat şi trei femei, dintre care una este intubată, iar celelalte două conştiente şi cooperante.

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Accident rutier produs între o maşină şi un tractor. Două victime, dintre care una a murit

Două TIR-uri s-au ciocnit şi s-au răsturnat pe DN5. La faţa locului a ajuns şi elicopterul SMURD



 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite