Ziua şi şoferul prins beat la volan. Un gălăţean se va alege cu dosar penal pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au depistat în trafic un şofer care băuse bine şi care a crezut probabil că nu va fi prins dacă circulă noaptea. Bărbatul riscă acum să ajungă la închisoare.

Pe 2 martie, poliţiştii Secţiei 2 Rurală au depistat pe raza localităţii gălăţene Smârdan un bărbat care conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

”Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul  fiind de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis acum un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului. Acesta este al doilea caz de şofer turmentat care este depistat în trafic în ultimele zile de oamenii legii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite