Zeci de amenzi aplicate de jandarmi în minivacanţa de Paşte şi 1 Mai pentru ameninţări cu acte de violenţă  şi implicarea în scandaluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

200 de jandarmi din Galaţi au fost angrenaţi în misiuni pentru  asigurarea şi menţinerea ordinii publice în perioada 26 aprilie–2 mai 2019, cuantumul amenzilor aplicate pentru abaterile constatate depăşind 16.000 de lei.

”Jandarmii gălăţeni au organizat, în perioada 26 aprilie-2 mai 2019, 78 misiuni pentru  asigurarea şi menţinerea ordinii publice în zona de competenţă teritorială, apărarea drepturilor cetăţenilor şi protecţia acestora, apărarea proprietăţii publice şi private, prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală, angrenând un număr total de aproximativ 200 de jandarmi”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Astfel, jandarmii gălăţeni au răspuns la 22 de apeluri venite prin SNUAU 112 şi au aplicat 31 sancţiuni contravenţionale pentru proferarea de injurii, ameninţări cu acte de violenţă, participarea la scandal, refuzul de legitimare şi lăsarea fără supraveghere a animalelor periculoase. Dintre acestea, 25 de sancţiuni au fost amenzi, în cuantum de 16.750 de lei, iar 6 sancţiuni au fost avertismente.

Pe timpul desfăşurării misiunilor specifice jandarmeriei, cât şi în cooperare cu poliţia, au fost constatate 6 infracţiuni de gestiune frauduloasă, furt, lovire şi alte violenţe, violenţă în familie, ameninţare şi distrugere, fiind întocmite actele de sesizare pentru trei autori.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite