Weekendul beţivilor în trafic. Un şofer aflat aproape în comă alcoolică a acroşat două maşini parcate cu autovehiculul pe care îl conducea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Patru şoferi, dintre care doi cu alcoolemii trecute de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat, sunt cercetaţi pentru refuz de prelevare de probe biologice, conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis.

Pe 1 mai, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au oprit în trafic, pe bulevardul Galaţi, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Galaţi. Întrucât, la testarea alcoolscopică, acesta a prezentat valoarea de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele său pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

”Pentru aceeaşi infracţiune este cercetat şi un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Galaţi, care, tot pe 1 mai, în jurul orei 22,30, a condus autoturismul pe strada Laminoriştilor, din municipiul Galaţi, şi, pierzând controlul direcţiei, a acroşat două maşini parcate regulamentar. La faţa locului, poliţiştii l-au testat alcoolscopic, valoarea înregistrată fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În aceeaşi zi, în jurul orei 18,00, a fost depistat în trafic, la volanul unui autoturism care circula pe D.J. 251, în comuna Cudalbi, un bărbat, de 28 de ani, care la testarea alcoolscopică a prezentat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice, pentru stabilirea alcoolemiei, motiv pentru care poliţiştii i-au deschis dosar penal.

Pe 2 mai, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au oprit în trafic, pentru control, un autoturism la volanul căruia au identificat un tânăr, de 27 de ani, din comuna Independenţa.

Cu ocazia controlului documentelor, tânărul le-a declarat poliţiştilor că nu posedă permis de conducere, fapt ce a rezultat şi din verificările efectuate în bazele de date. Mai mult, fiind testat alcoolscopic, rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat acum pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite