Vineri seară începe la Galaţi „Danube Rock Festival”. Ce trupe cântă în cele trei zile de festival şi cât costă biletele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Capul de afiş al festivalului este ţinut de cunoscuta trupă Vama FOTO Adevărul
Capul de afiş al festivalului este ţinut de cunoscuta trupă Vama FOTO Adevărul

Festivalul de rock de la Galaţi, ajuns la a treia ediţie, este găzduit de stadionul „Dunărea”. Pe scena amenajată pe arena sportivă vor urca 15 trupe foarte cunoscute în ţară şi în străinătate. Din păcate, accesul pe intrarea principală a stadionul este blocat de un... circ, aşa că va trebui să ajungeţi pe intrarea secundară (pe lângă benzinăria MHC din râpa Ţiglinei.

Deşi nu este inclus pe agenda „Zilelor Dunării” (şi n-am înţeles de ce, căci este organizat tot de Primăria Galaţi, prin Teatrul Muzical „Nae Leonard”), în perioada 30 iunie-2 iulie (în fiecare seară, de la ora 18,00) are loc „Danube Rock Festival 2017”.

Spectacolele, la care performează 15 trupe româneşti şi străine, unele dintre ele foarte cunoscute inclusiv în Europa de Vest, vor avea loc pe Stadionul „Dunarea”. Vestea proastă este că va trebui să ajungeţi la spectacol pe la poarta secundară (aleea de lângă benzinăria MHC, din râpa Ţiglinei), deoarece Primărai Galaţi a autorizat în zona porţii principale un... circ. Tipic pentru Galaţi...

Pret bilet abonament pe trei zile- 108 lei, pret bilet - 54 lei/zi; pret bilet redus - 32.4 lei/zi (pensionari, elevi, studenţi, grupuri).

Reducerea se aplica elevilor, studentilor , pensionarilor si grupurilor de cel putin 10 persoane. Biletele se pot achizitiona de la agentia de bilete a Teatrului Muzical Nae Leonard sau de la Stadionul Dunarea (în perioada festivalului).

30 IUNIE

- The ROCK Romania

- E-an-na

- Igralom (Serbia)

- Anton

- CARGO

1 IULIE

- My Queen Tribute (Dan Helciug)

- Bucium

- Dirty Shirt

- NA-15 (Austria)

- Alternosfera

2 IULIE

- TiarraBand

- Blood Brothers (Ucraina) – Iron Maiden Tribute

- Grimus

- Timpuri Noi

- Vama

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite