VIDEO Ziua de rahat a unui şofer din Galaţi: şi-a parcat maşina în cel mai nepotrivit loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoturismul s-a nimerit sub o conductă de canalizare care s-a spart şi a curs ore în şir peste el. Mizeria a pătruns şi în interior, deoarece un geam era uşor deschis. Un trecător milos a pus o pungă din plastic peste fantă, dar tot degeaba.

Proprietarul din Galaţi al unui autoturism marca Peugeot a făcut o parcare pe care, cu siguranţă, nu o va uita prea curând. Presat de lipsa acută de parcări din oraş (în Galaţi sunt de două ori mai multe automobile decât locuri amenajate), el şi-a lăsat maşina într-o nişă de la parterul unei clădiri cu mai multe niveluri, fără să bănuiască faptul că va avea parte de o zi de rahat. La propriu!

La scurt timp după ce a lăsat maşina acolo, dintr-o conductă de canalizare spartă, aflată chiar deasupra ei, a început să curgă apă şi apoi şi mizerie, care s-a împrăştiat peste tot.

Spre ghinionul lui, şoferul lăsase şi unul dintre geamurile laterale puţin deschis (circa un centimetru), probabil pentru ca interiorul să nu se încingă prea tare de la soare, aşa că mizeria urât mirositoare a pătruns pe acolo în interior.

La un moment dat, cineva a încercat să salveze situaţia şi a pus o pungă din plastic peste zona unde era geamul deschis, însă totul a fost degeaba, căci şuvoiul murdar nu a putut fi stăvilit.

Unul dintre trecătorii care au observat scena scârboasă a filmat şi a fotografiat maşina şi a postat totul pe Facebook, în secţiunea denumită „Grupul Şoferilor din Galaţi”, în speranţa că proprietarul autoturismului va vedea ce se întâmplă şi va veni să-şi salveze maşina de la dezastrul olfactiv.

Dincolo de efectul umanitar, însă, postarea a stârnit mii de reacţii, de distribuiri şi de comentarii, oamenii oscilând între a-l compătimi pe şoferul ghinionist şi a face glume mai mult sau mai puţin reuşite pe seama acestuia.

Concluzia unanimă a comentatorilor a fost că o zi de rahat din viaţa unui şofer poate să arate şi aşa, nu doar cu radare, gropi şi accidente rutiere.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite