VIDEO Un restaurant din Galaţi a fost închis, după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare cu un gândac care se plimbă pe mâncare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi au suspendat temporar activitatea la un restaurant din Shopping City Galaţi, în contextul în care au fost descoperiţi gândaci în urma unui control la unitatea de alimentaţie publică.

Unul dintre restaurantele care funcţionează în cadrul hypermarketului Shopping City din Galaţi are activitatea suspendată, iar firma care îl administrează s-a ales cu o amendă de 3.000 de lei de la inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică, după ce aceştia au găsit mai mulţi gândaci în incinta unităţii.

Verificările au pornit după ce pe reţelele de socializare a apărut un filmuleţ, în care mai multe persoane se arată revoltate de faptul că un gândac se plimbă în voie pe una dintre mâncărurile expuse la vânzare.

"După controlul efectuat de către inspectorii sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică în zona de food a mall-ului, s-a constatat prezenţa vectorilor, respectiv a gândacilor. Astfel, a fost aplicată amendă contravenţională şi suspendarea activităţii până la remedierea deficienţelor constatate. Controlul a fost doar în zona în care au fost semnalaţi gândaci. Ultima dezinsecţie a fost efectuată pe 20 iulie anul acesta", a precizat Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.

Administratorul restaurantului unde s-a constatat prezenţa gândacilor şi-a cerut scuze gălăţenilor pentru cele întâmplate, dar a ţinut să precizeze că este posibil ca la mijloc şi o încercare de a-i face rău, susţinând că o dată pe lună se face dezinsecţie şi deratizare la mall. În următoarele zile, restaurantul va fi verificat şi de inspectorii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite