VIDEO Taximetriştii care au bătut minute în şir un client cu pumnii şi picioarele, la judecată. La final, i-au furat banii şi bunurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane au fost plasate sub control judiciar şi vor răspunde acum pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi furt calificat, după ce au zdrobit în bătaie un tânăr de 19 ani.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi i-a trimis în judecată pe Gicu Voicuş, Adrian-Ionuţ Ghintuială, Mircea-Daniel Chiricuţă şi Cristian Fudulu pentru lovire sau alte violenţe, în timp ce a cincea persoană, Ionuţ Neagu, va răspunde pentru furt calificat. 

Toţi sunt taximetrişti în Galaţi şi au fost plasaţi de procurori sub control judiciar. Aceştia au provocat un incident, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 7 aprilie, în vecinătatea lacului Brateş din Galaţi, care s-a soldat cu rănirea gravă a unui tânăr de 19 ani.

Tânărul îşi serbase ziua de naştere în acea seară, iar spre dimineaţă a chemat un taxi pentru a-l duce acasă. Între acesta şi taximetrist a izbucnit la un moment dat un conflict, iar bărbatul şi-a chemat colegii în ajutor prin staţie. O cameră de supraveghere din zonă a surprins momentul în care tânărul este luat în primire de un grup de 6 sau 7 taximetrişti.

Unul dintre aceştia îl culcă la pământ pe tânăr şi începe să îl lovească cu pumnii, apoi cu picioarele, în special în zona capului şi cea abdominală. Ceilalţi taximetrişti îi urmează exemplul, astfel că timp de câteva minute tânărul s-a trezit sub un adevărat tir de pumni şi picioare.

La un moment dat, victima s-a ridicat şi a încercat să părăsească zona, dar taximetriştii l-au urmat, continuând să îl lovească. În învălmăşeala creată, tânărul şi-a scăpat telefonul pe jos, pe care ulterior nu l-a mai găsit.

”S-a reţinut că inculpatul Gicu Voicuş, la data de 07.04.2019, în jurul orei 04,30, la intrarea în complexul plaja Brateş din municipiul Galaţi, pe fondul unui conflict izbucnit din cauza unei curse de taximetrie ce trebuia efectuată pentru persoana vătămată Z.R.S., l-a agresat fizic pe acesta, împreună cu inculpaţii Adrian-Ionuţ Ghintuială, Cristian Fudulu şi Mircea Daniel Chiricuţă prin lovirea cu pumnii, picioarele şi cu obiecte contondente, provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale, tulburând astfel liniştea şi ordinea publică. Totodată, inculpatul Gicu Voicuş, în aceeaşi noapte, şi-a însuşit pe nedrept geanta persoanei vătămate D.A.M., aflată pe bancheta din spate a taximetrului condus, în care se afla suma de aproximativ 1.200 de lei, două încărcătoare tip Samsung şi un tricou, iar ulterior a aruncat geanta lângă un punct de transformare curent electric în zona barierei Traian”, a precizat procurorul de caz în rechizitoriu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite