VIDEO Scene halucinante la Galaţi: autobuz filmat mergând pe contrasens. Şoferul: „Nu prea ştiu traseul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul autobuzului şi harta zonei unde s-a produs incidentul FOTO captura video
Şoferul autobuzului şi harta zonei unde s-a produs incidentul FOTO captura video

Filmuleţul a fost distribuit pe reţelele de socializare şi surprinde reacţia nedumerită a şoferului după ce este întrebat de poliţiştii de la Rutieră ce caută pe contrasens, pe un important bulevard din municipiul Galaţi.

O filmare făcută cu telefonul mobil de către un poliţist de la Rutiera din Galaţi a stârnit un val de comentarii pe reţelele de socializare şi a reaprins disputa dintre cei care spun că societatea de transport public din Galaţi este o gaură neagră a bugetului local şi cei care susţin că, din contră, la Transurb SA curge doar lapte şi miere, iar profesionalismul este la superlativ.

Materialul video a fost realizat chiar de Paşte şi surprinde un autobuz al Transurb circulând pe contrasens pe un bulevard important din Galaţi. La vederea maşinii de Poliţie (care circula pe unde trebuie), şoferul opreşte autobuzul pe banda 2 (adică perfect neregulamentar) şi coboară pentru a dialoga cu oamenii legii.

Poliţiştii îl întreabă de ce merge pe contrasens în acea zonă (unde se circulă pe sensuri distincte, separate de spaţiu verde, de peste patru decenii), iar răspunsul conducătorului auto pare desprins dintr-un dialog absurd: „Nu merg pe contrasens (n.r.: deşi exact acolo se află), dar nu prea ştiu traseul”.

Cei mai mulţi dintre miile de oameni care au vizionat filmul au apreciat că, după cum a procedat în cele câteva zeci de secunde de filmare, pare că cel de la volan nici măcar nu are permis de conducere auto, ori este foarte beat.


„Poate că nu ştia traseul, dar şoferul din imagini care a mers pe contrasens nu ar fi trebuit să se apropie vreodată de volanul unui mijloc de transport în comun. Nu e amuzant deloc. Pur şi simplu, discutăm de un pericol public atât pentru călători, cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic. Gălăţenii trebuie să înţeleagă că incompetenţa merge mână-n mână cu corupţia şi politizarea. Am mai cerut şi în trecut demisia conducerii Transurb şi un audit pentru a se vedea ce se întâmplă acolo”, a declarat deputatul gălăţean Cătălin Cristache, cel care a făcut publice imaginile.

În urma difuzării imaginilor în spaţiul public, conducerea Transurb SA a deschis o procedură de cercetare disciplinară legată de angajatul implicat în incident.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite